Fudbal

Ramos traži od Reala da ga pušti u Junajted

Mančester junajted je zagolicao maštu Serhija Ramosa, koji sada po svaku cijenu želi da napušti Real i preseli se na Old Traford! O interesovanju Engleza odavno se pisalo, ali je problem bila cijna. Sada je međutim i Real naišao na muku – Ramosu se baš ide sa stadiona Santjago Bernabeu!
Ramos traži od Reala da ga pušti u Junajted
Portal AnalitikaIzvor

Pozivajućo se na izvore bliske igraču Skaj Sport naime tvrdi da je Ramos već zatražio od uprave kluba da sasluša ponudu Mančester junajteda. A Junajted nudi 40.000.000 eura za 29-godišnjeg univerzalca. Na stolu je i ponuda Mančester Sitija, ali ona navodno ne zanima Ramosa. Samo Junajted.

Problem je međutim što Junajted ne planira da potroši više od pomenute sume, dok Real obično na svaku ponudu odgovara na identičan način – igrač je vaš ako ispratite klauzulu o obeštećenju. U slučaju Ramosa, čiji ugovor ističe tek za dvije godine, ona iznosi astronomskih 180.000.000 eura. Jasno je da niko neće ponuditi ni izbliza toliko, ali Real na taj način obično tjera "udvarače". Ovaj put međutim na Old Traford još nije stigao odgovor što sluti na nećkanje u Madridu.

Ukoliko bi odlazak Ramosa mogao da pomogne u namjeri da u Madrid dovede Davida De Heu uprava Reala mogla bi da razmisli. Iako na Bernabeu uporno negiraju, mediji pišu da Real ima konkretnu ponudu Junajteda. A sam Ramos je navodno baš na sastanku predstavnika dva kluba, na kojem je prisustvovao i direktor Reala Hoze Anhel Sančez, potvrdio da želi da – ide! Potom je uslijedio razgovor sa Florentinom Perezom i ponovo isti odgovor Ramosa.

Navodno su u pitanju narušeni odnosi dijela svlačionice i uprave kluba, koja je sa klupe otjerala miljenika igrača Karla Anćelotija i na njegovo mjesto dovela Rafaela Beniteza.

(mozzartsport.com)

Portal Analitika