Politika

Bojović šef URA-e u Beranama

Na osnivačkoj konvenciji u Beranama sinoć je izabran Opštinski odbor Građanskog pokreta URA, na čijem čelu je stomatolog Dejan Bojović. Inžinjer mašinstva Ernet Skenderović izabran je za potpredsjednika, a članovi su: Sonja Đukić-Šarić, politikološkinja, Jasmina Šabotić, pedagoškinja, Ivan Delević, inženjer mašinstva, Jakša Dragović, Radun Vujović, Katarina Raičević, magistarka ekonomije, Milo Bojičić, ekonomista, Vesko Kastratović, Radivoje Merdović, ekonomista, Ranka Čantrić, preduzetnica, Rade Dabetić, Goran Tomović, preduzetnik, Vasko Delević, defektolog, Suad Šabotic, Vladan Kuč, Radovan Ojdanić i Branko Merdović.
Bojović šef URA-e u Beranama
Portal AnalitikaIzvor

Potpredsjednik URA-e Dritan Abazović, kazao je na konvenciji da demokratska smjena vlasti neće sama po sebi donijeti da poteku med i mlijeko, ali da će se stvoriti uslovi za normalne odnose u društvu.

“Takozvana mašinerija DPS-a nije ni u jednom drustvenom segmentu pokazala da je uspješna, kao što želi da se predstavi jer sa svim svojim mehanizmima nema preko 41-42 odsto biračkog tijela u Crnoj Gori”, rekao je Abazović.

Koordinator URA-e za poljoprivredu Milan Marković, istakao je da poljoprivreda ne može da bude uspjesna bez pomoći države većim i manjim poljoprivrednicima.

“Primjera radi, u Sloveniji koja je samo 1,5 puta veća po površini od Crne Gore, za poljoprivredu se izdvaja 300 miliona eura, a u Crnoj Gori 20 puta manje”.

Dejan Bojović je najavio da će URA poštenim, otvorenim i dostojanstvenim odnosom prema svim ljudima dobre volje vratiti vjeru da još ima šanse za našu Crnu Goru, koju sadašnja vlast vodi u sunovrat.

Portal Analitika