Zabava

Dvanaest očiglednih znakova da vas muž vara

Po ponašanju muškarca može da se zaključi da ima ljubavnicu, ali treba obratiti pažnju na svakodnevne stvari. Koliko god to pokušavao da sakrije, može da bude otkriven…
Dvanaest očiglednih znakova da vas muž vara
Portal AnalitikaIzvor

1. Uobičajeni znakovi su ruž na njegovoj odjeći, ožiljci po tijelu koji asociraju na seksualni odnos, miris druge žene na odjeći ili kosi. Posebno sumnjičave budite ako te znakove primijetite više puta. 

2. Iznenada radi duže, češće ide na poslovni put koji traje nekoliko dana ili troši više novca na izlaske, restorane, hotele... 

3. Iako sjedi uz vas, često je duhovno odsutan, kao da je u nekom svom svijetu. 

4. Posvećuje više pažnje izgledu, posebno bira kako će se obući, češće se brije, iznenada želi da dovede tijelo u formu, tušira se prije odlaska u krevet, a prije nije... Budite sumnjičave i ako licka auto više nego prije. 

5. Uzbuđeno vam priča o novoj koleginici s posla koja je sama ili čak o vašoj prijateljici… 

6. Prestao je da vas primjećuje čak i da obučete nešto najljepše na sebe, nema interesa da provodi vrijeme s vama. 

7. Prijatelji, kolege s posla ili porodica, svi pokušavaju da vam daju do znanja da vam muž ima ljubavnicu. Očigledno znaju nešto što vi ne znate. 

8. Intuicija vam "vrišti" da on ima ljubavnicu, nemojte to da odbacujete kao nemoguće. Intuicija je vrlo moćna! 

9. Optužuje vas za ljubomoru, govori da niste normalni... Kod preljubnika je napad na partnera često pokušaj skrivanja onoga što rade, a ne bi smjeli. 

10. Skriva SMS poruke, pozive, tj. ne želi da vam njegov telefon dođe u ruke. Jednako je i sa mejlovima, društvenim mrežama... Neki preljubnici imaju drugi mobilni za koji supruga ne zna. 

11. Odjednom je postao jako ljubazan prema vama. Dopušta vam da gledate šta želite na televiziji, kupuje vam poklone, vodi u restorane... Neki to rade jer su srećniji u životu zbog ljubavnice, a drugi jer im savjest ne da mira. 

12. Stalno vam pronalazi mane ili optužuje bez razloga da imate aferu. Često je nervozan jer mu nije lako da stalno laže i pazi da ne bude otkriven. Često neotkriveni preljubnici misle da, ako su to oni nezapaženo napravili, zašto ne bi mogla i njihova supruga.

(B92)

Portal Analitika