Društvo

Nešković: Zašto rekonstrukcija raskrsnice u Sutomoru nije završena prije sezone

Turiste u Sutomoru ove godine dočekuju znakovi upozerenja radova na putu, građevinske mašine, buka, prašina i naravno neizostavne gužve u saobraćaju, ocijenio je Milan Nešković, član Inicijativnog odbora Demokrata Bar.
Nešković: Zašto rekonstrukcija raskrsnice u Sutomoru nije završena prije sezone
Portal AnalitikaIzvor

On kaže da se Demokrate slažu u ocjeni da ne bi bilo u redu reći da radovi na rekonstrukciji raskrsnice u u Sutomoru nisu korisni za otklanjanje začepljenja saobraćaja koji svake godine prouzrokuje kolone vozila koje znaju da se protežu i kilometrima, ali postavlja se pitanje zašto su radovi otpočeti u samoj sezoni uprkos zabrani izvođenja građevinskih radova? „Zar se rekonstrukcija nije mogla odraditi prije sezone, tokom zimskog perioda ili da se radovi odrade po završetku ove sezone kako i zdrava logika nalaže, a ne baš sada u špicu sezone“, pita se on.

Prema riječima Neškovića ova odluka nadležnih organa, koji u namjeri da problem riješe samo pogoršavaju postojeći zaista je neshvatljiva i ponavlja se iz godine u godinu, kao da zaista postoji namjera da se otjera i ovo malo turista koji dođu na naše lijepo primorje.

„Mi iz Demokratske Crne Gore smatramo  da sve dok se na ovaj način sezona dočekuje, boljitka za naš turizam neće i ne može biti. Bagere, rovove i prašinu moraju zamijeniti zelenilo i urednost, a tablu „Radovi u toku“  tabla  „DOBRODOŠLI“ kako i priliči jednom lijepom i urednom turističkom mjestu kakvo Sutomore i pretenduje da bude“, zaključio je on.

CdM

Portal Analitika