Košarka

Treća pobjeda univerzitetske selekcije

Univerzitetska reprezentacija ostvarila je treću pobjedu na turniru u Kini – izabranici Zvezdana Mitrovića u četvrtom kolu u Šantuu su savladali kineski tim Guandong 84:74. ''Crveni'' su drugi put na tuniru slavili protiv pomenutog kineskog tima, koga su na startu savladali (75:54), a nakon toga slavili nakon produžetka protiv Srbije (85:84) i doživjeli poraz od selekcije Australije (76:54). Crna Gora u subotu (14.00 sati) će igrati protiv selekcije Srbije.
Treća pobjeda univerzitetske selekcije
Portal AnalitikaIzvor

Drugi put na turniru koji se igra u kineskim gradovima Šenžen i Šantu, naša reprezentacija slavila je protiv kineskog tima Guandong – nakon pobjede na startu (75:54), izabranici Zvezdana Mitrovića u prvom meču u Šantuu ostvarili su pobjedu rezultatom 84:74.

Četiri igrača u našoj reprezentaciji imala su dvocifren učinak – Milutin Đukanović i Danilo Nikolić postigli su po 13, Mihailo Sekulović je meč završio sa 12, a Radosav Spasojević sa 10 poena.

Crna Gora u subotu (14.00 sati) će igrati protiv selekcije Srbije. Turnir u Kini za Crnu Goru je odlična provjera uoči Univerzijade u Južnoj Koreji koja počinje 3. jula.

Portal Analitika