Politika

Radikali o imenovanju Nikolića u Beranama: Maske su pale

Jednoglasnom odlukom koalicije "Zdravo Berane“ koju čine DF i SNP uz podršku DPS-a da se Tomislav Nikolić poznatiji javnosti u Srbiji kao "Toma diploma“ ili "Toma grobar“, imenuje kao počasni građanin Berana, konačno maske su pale, kazali su Šešeljevi radikali u Crnoj Gori.
Radikali o imenovanju Nikolića u Beranama: Maske su pale
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

"U ovoj našoj "svijetloj“ Crnoj Gori, koja je crna da crnja ne može biti, samo lud i slijep ne vidi u kom grmu leži zec. Odbornici DF-a i SNP-a složni sa braćom iz DPS-a pored odluke koju su usvojili u Beranama pripremaju i u Bijelom Polju da "egocentrični manijak“ Vučić dobije isto odlikovanje. Zar ste svi slijepi ili pečanto bezobrazni, da vi, gospodo iz vlasti, pozicije ili opozicije, manje bitno... od danas ste svi isti za nas, Šešeljeve radikale, prema našem mišljenju svi vi u istu tikvu puvate, kako u Beranama tako i u Bijelom Polju. Izvodite devijantne marifetluke sa srpskim narodom. Vaša odlikovanja, počasnih građanina su skuvana u DPS kuhinji, a vas iz pozicije ili opozicije, pošto se više ne zna ni šta ste ni gdje ste, iskoristili su na notu vašeg tobožnjeg "velikosrpstva“ kako bi se Milove ideje, koje mu i te kako idu u korist sprovele u djelo", kazali su radikali.

Ističu da su na taj način obrukali Berane.

"Zarad igrica koje igraju “šefovi“ izmanipulisali ste srpski narod, po ko zna koji put. Da li je u duhu Srpstva izdaja, nije, ali zato izdajnike kitite titulama "počasnih građana“, zbog toga gospodo "velikosrbi“ iz opozicije ili perspektivne pozicije pod velom DPS- a najbolje bi bilo da sada predložite u još dva grada počasne građane Vuka Brankovića i Stefana Lazarevića pa da kompletirate listu počasnih izdajnika. Ne bi vam bilo na odmet da negdje nađete i mjesto za Vuka "manitoga“ Draškovića, pošto vas na kongresu u nebesa diže...“narkomanija Vuka manitoga“ čini čuda. Puče burka na sred Gore Crne. Braćo Srbi u pamet se pozovite jer ovdje se igraju veoma opasne igre koje manipulišu našim identitetom. Pod DPS-ovom šapom vješti poltroni koji se kriju pod velom opozicije i kunu se u časni krst, manipulišu narodom godinama, a ova odluka je dokaz svemu, kao što rekosmo - maske su pale", poručuju radikali.

Portal Analitika