Dacić 8. avgusta za evropsku titulu

Crnogorski kik bokser Remzija Dacić boriće se 8. avgusta u Rožajama za titulu profesionalnog prvaka Evrope u federaciji WAKO Pro, saopšteno je iz te asocijacije.
Dacić 8. avgusta za evropsku titulu
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Meč će biti održan u kategoriji do 66,8 kilograma, a planiran je da traje pet rundi po tri minuta.

Trener crnogorskog borca, Predrag Lekić, kazao je da Svjetska kik boks federacija dala saglasnost Daciću da se bori za titulu u WAKO Pro federaciji.

 „Očekujem da ćemo narednih dana dobiti potvrdu imena Dacićevog protivnika. Najavljeno nam je da se radi o kvalitetnom borcu, visokog renomea. Njegovo ime i sve detalje oko meča saopštićemo na promociji manifestacije i konferenciji za novinare 7. jula u Podgorici“, kazao je Lekić agenciji Mina.

On je kazao da je Dacić ove godine imao veliki broj mečeva i da će najznačajniju borbu dosadašnje karijere dočekati maksimalno spreman.

„Ove godine odradio je 12 mečeva, od kojih je devet dobio. Ima i dva poraza, dok je jedna borba završena neriješeno. U odličnoj je formi“, rekao je Lekić.

On je naglasio da je meč za titulu od velikog značaja za njegovu karijeru, navodeći da je ona i do sada bila veoma uspješna.

„Značajna je i za kik boks u Crnoj Gori, za afirmaciju i popularnost tog borilačkog sporta. Rijetki su oni koji su iz Crne Gore dobili priliku da se bore za evropsku profesionalnu titulu u WAKO Pro federaciji“, kazao je Lekić.

Portal Analitika