Fudbal

Roma uzela metlu i sprema mjesto za Džeka ili Adrijana

Paklene planove imala je uprava Rome kada je prošle zime sklopila triling Ibarbo - Dumbija - Žervinjo, ali umjesto ofanzive na turbo pogon, Vučica je na kraju jedva ovjerila drugu poziciju i mjesto u Ligi šampiona. Zbog toga, Valter Sabatini i njegovi saradnici riješili su da „uzmu metlu“ i naprave veliku čistku u Vječnom gradu, a prvi potez već je sproveden u djelo Matija Destro uskoro će i zvanično postati novi igrač Monaka!
Roma uzela metlu i sprema mjesto za Džeka ili Adrijana
Portal AnalitikaIzvor

Momak koji je proteklih šest mjeseci proveo na pozajmici u Milanu nije uspio da opravda očekivanja, pa samim tim Rosoneri nijesu iskoristili klauzulu kojom bi za 18.000.000 eura doveli italijanskog internacionalca. Ali, što nije htio Milan, uzeo je Monako. Kako piše italijanska Gazeta delo Sport, Sabatini je u Monte Karlu, đe sa čelnicima Kneževa dogovara posljednje detalje oko prodaje 24-godišnjeg napadača za 14.000.000 eura, uz dodatnu isplatu na osnovu igara u dresu novog kluba. 

Destro bi u narednih dan-dva mogao da zaduži opremu Monaka, a iz Rome planira se odlazak još dvojice napadača. Doduše, krilnih. U pitanju su Žervinjo, čiji se odlazak sa Olimpika očekuje u narednih 48 sati. Na otiraču je i Sejdu Dumbija, koji nije opravdao uloženih 18.000.000 eura prošle zime, zbog čega će klub pokušati da ga proda već sada, kako bi se otvorilo mjesto za dovođenje ili Luiza Adrijana iz Šahtjora (bio na pragu Rome i zimus prim. aut.) ili Edina Džeka, koji se sve više pominje u istom kontekstu sa Vučicom.

(mozzartsport)

Portal Analitika