Abiznis

MA: Provedite pet dana u Beču za 359 eura

Za predstojeći Dan državnosti 13.jul nacionalni avio-prevoznik Montenegro Airlines (MA) pripremio je poseban petodnevni aranžman i posjetu Beču.
MA: Provedite pet dana u Beču za 359 eura
Portal AnalitikaIzvor

“Provedite Dan državnosti u muzičkoj prijestonici svijeta, gradu izuzetne kulturne raznolikosti i osjetite draži ‘bečke škole’.Izreka ‘kads i u Bečuponašaj se bečki’ zaista ima smisla jer su stanovnici ovog grada sa nevjerovatnim kulturnim nasljeđem izuzetno uljudni, srdačni i aristokratski uglađeni. Zbog toga ne iznenađuje činjenica da je sintagma ‘bečka škola’ postala sinonim za fine manire i dobro poznavanje bontona”, kažu u nacionalnoj avio-kompaniji.

U MA ističu da suvodili računa i o bogatoj kulturnoj i turističkoj ponudi glavnog grada Austrije, kao i o interesovanju onih koji se odluče za ovo putovanje, pa su za upoznavanje Beča ostavili dovoljno vremena.

“Poznato je da za obilazak ovog ‘carskog grada’ treba odvojiti više dana jer koliko god da poznajete Beč uvijek će ostati nešto neotkriveno i nešto što će vas iznova očarati. Zbog toga smo pripremili petodnevni aranžman. Za 359 eura svaki naš putnik dobiće povratnu avionsku kartu do Beča sa plaćenim taksama, prevoz od aerodroma do hotela i natrag, kao i četiri noćenja sa doručkom u hotelima Tourotel i 1060,  koji se nalaze u centru Beča”, kažu u MA.

Polazak iz Podgorice za Beč je 11., a povratak 15. jula. Aranžman se može rezervisati na e-mail adresiaranzmani@mgx.me , a kompletan program putovanja se može naći na zvaničnom sajtucrnogorske avio-kompanije.

Portal Analitika