Društvo

“Putevi” sanirali udarne rupe u Podgorici i Golubovcima

Preduzeće “Putevi” je u prethodnom periodu završilo radove na sanaciji udarnih rupa u ulicama Đečevića, Janka Đonovića, Steva Boljevića, Omladinskih brigada, kao i u Mjesnoj zajednici Zagorič i na području Gradske opštine Golubovci, saopšteno je iz PG Biroa za odnose sa javnošću.
“Putevi” sanirali udarne rupe u Podgorici i Golubovcima
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

"Intenzivno su izvođeni radovi za pripremu i asfaltiranje Ulice Branka Ćopića, Kotorske i Ulice 4. jula i u Farmacima. Paralelno sa tim izvođeni su i radovi na sanaciji kraka nakon ugradnje vodovodne mreže u Zagoriču (krak pored trafostanice i krak u Ulici IX Crnogorske) i izgradnji  parkinga sa 48 parking mjesta u Zagoriču", navodi se u saopštenju.                     

Kako je saopšteno iz PG Biroa za odnose sa javnošću, ekipe preduzeća Putevi su tokom prethodnog perioda izvodile radove i na ugradnji vertikalne signalizacije na bulevarima Save Kovačevića, Josipa Broza Tita i Vilija Branta, zatim u ulicama Ivana Milutinovića, Vlada Martinovića, Petra Miljanića, Marka Radovića, kao i na putu za brdo Ljubović, u Gradskoj opštini Golubovci i na putu Podgorica - Tuzi - Božaj.

Osim toga, Putevi su radili i na popravci i ugradnji slivničkih rešetki na području grada, ugradnji zaštitno-ukrasnih stubića na Bulevaru Revolucije i ulicama Svetozara Markovića i Ivana Milutinovića, sječi šiblja i drugog rastinja na području grada, sanaciji pješačkog mosta u Maslinama (iza marketa Roda), izradi potpornog zida u Ulici Iveze Vukova, ugradnji ivičnjaka u Ulici IV Proleterske, izradi trotoara preko puta "Atlas kapital centra", obilježavanju horizontalne signalizacije na području grada, kao i čišćenju osulina i sniježnih nanosa na Području Kuča (Stravče - Treskavac - Mokra - Veruša; Širokar - Krivodolski Širokar, Maglić, Rikavačko jezero, Guzovalja).

"U Gradskoj opštini Golubovci završeni su radovi na putnoj infrastrukturi na više lokacija, i to: kroz selo Srpska, zatim na putnim pravcima Mahala - Balijače i Mataguži - Odžino polje, kod Stadiona "Trešnjica" i u Ljajkovićima", navodi se u saopštenju.

Portal Analitika