Abiznis

HAAB: Krediti sa opadajućom kamatnom stopom

Hypo Alpe Adria banka je u okviru svoje ponude kredita ovog ljeta pripremila novitet, i prvi put u Crnoj Gori ponudila je keš kredit sa opadajućom kamatnom stopom.
HAAB: Krediti sa opadajućom kamatnom stopom
Portal AnalitikaIzvor

Kako je saopšteno iz banke, riječ je o posebnoj povoljnosti - mogućnosti umanjenja kamatne stope za 0,15 odsto svake godine.

„Uz ovaj kredit, klijent dobija i MASTERCARD karticu za plaćanje na rate - bez kamate, kao i besplatan E-BANKING do kraja godine, gdje ovi akcijski uslovi važe do 31. jula 2015. godine“, najavljeno je iz HAAB-a.

Keš kredit sa opadajućom kamatnom stopom odobrava se i do 15.000 eura bez žiranata, kamatna stopa je od 8,99 odsto na godišnjem nivou, a naknada za obradu je 0 odsto.    

Uslovi za umanjenje kamatne stope (za 0,15 odsto svake godine) su: redovna otplata kredita, aktivno korišćenje kartice MasterCard kartice za plaćanje na rate, kao i aktivacija i korišćenje usluge elektronskog bankarstva.

Kod MASTERCARD kartice na rate ponuđeno je plaćanje na rate bez kamate, sa fiksnom naknadom po rati, gdje minimalni limit za kreditnu karticu iznosi 300 eura.

Besplatan pristup i korišćenje usluge e-bankinga važiće do do kraja 2015.

Primjer:

Za kredit u iznosu od 5.000 eura i rok otplate sedam  godina i uračunatim administrativnim troškovima (per eura), polise osiguranja od gubitka posla na primjeru od 116,4 eura, nominalna kamatna stopa (NKS) iznosi 8,99 odsto dok efektivna kamatna stopa (EKS) iznosi 9,82 odsto.

Ukupan iznos koji klijent treba da vrati je 6.680,89 eura, dok mjesečni anuitet iznosi 79,53 eura.

21haabrefresh

 

Portal Analitika