Košarka

Kadeti Budućnosti treći na Memorijalu ''Haris Brkić''

Kadeti Budućnosti osvojili su treće mjesto na Memorijalnom turniru u znak sjećanja na bivšeg košarkaša podgoričkog kluba Harisa Brkića, koji je danas i juče u Čačku organizovao KK Borac. Budućnost je juče u prvom polufinalu poražena od Partizana 72:65.
Kadeti Budućnosti treći na Memorijalu ''Haris Brkić''
Portal AnalitikaIzvor

Podgoričani su poveli sa 16:2, ali su ih Beograđani sustigli i potom se vodila izjednačena borba. Na kraju su igrači Partizana ipak uspjeli da naprave odlučujuću razliku i izbore finale protiv ekipe Bosne.

Partizan: Ećim, Grujanić 2, Negovanović 12, Isailiović 12, Božinović, Ćulafić 18, Davitkov 14, Jocić, Gašević, Biševac 6, Tanasković 8, Pejović.

Budućnost: Žugić, Drobnjak 16, Moštrokol, Komšić, Marković, Radusinović 7, Brnović 29, Mićanović 7, Kovačević 6, Radulović.

Juče je na programu bila utakmica za treće mjesto između kadeta Borca i Budućnosti, a pitanje pobjednika je riješeno tek nakon produžetka, u kojem su gosti iz Podgorice slavili sa 75:76. Regularni dio neizvjesnog susreta završen je rezultatom 68:68, a u produžetku su gosti imali više sreće i koncentracije.

Borac: A.Krsmanović 20, Dragićević 20, Vujinovič12, Zdravkovič 12, S. Krsmanović, Radivojević 25, Macanović 2, Matijašević, Vujadinović, Rakićević 2, Pavlović, Radojičić 2.

Budućnost: Žugić 9, Drobnjak 21, Moštrokol, Komšić, Marković 24, Radusinović 5, Brnović 25, Mićanović 10, Kovačević 12, Radulović.

 

Portal Analitika