Fudbal

Atletiko krade Džeksona Martineza

Paklene planove skovali su Silvio Berluskoni i Adrijano Galijani za Milan u ljetnjem prijelaznom roku, dogovorili nekoliko jakih transfera a na kraju će možda ostati bez ijednog od željenih pojačanja?!
Atletiko krade Džeksona Martineza
Portal AnalitikaIzvor

Jer poslije Žofrija Kondogbije, kojeg je gradskom rivalu iz aviona praktično oteo Inter, Rosoneri najvjerovatnije su izgubili borbu i za Džeksona Martineza, iako je on već dogovorio lične uslove sa bivšim šampionom Evrope?!

Mediji u Kolumibiji sve glasnije javljaju da će najbolji igrač Porta u prethodnim godinama karijeru nastaviti u Atletiko Madridu, a ne u Milanu, kao što je već bilo najavljeno. Naime, Galijani i Berluskoni bi bez još jednog igrača mogli da ostanu zbog zastoja koji je nastao oko medicinskih pregleda. Martinez se trenutno nalazi na Kopa Amerika sa Kolumbijom, a kako Rosoneri još čekaju zvanično odobrenje Fudbalskog saveza Kolumbije da 28-godišnji golgeter završi pregovore sa Milanom, u posljednjem momentu uskočio je Atletiko Madrid. 

Jorgandžije su već poslale ponudu od 35.000.000 eura (koliko iznosi otkupna klauzula prim. aut.) na adresu Porta, a kolumbijski novinari pišu da je Atletiko spreman da posao završi i bez medicinskih pregleda, samo kako bi pretekao Milan. 

Portal Analitika