Fudbal

Obrt: Inter preuzeo Kodogbiju od Milana!

Djelovalo je da je gotovo, svi svjetski mediji prethodnih dana prenijeli su vijest da je Džefri Kondogbija fudbaler Milana i da je plaćen oko 30.000.000 eura. Međutim, to je za sve Milaneze bio samo jedan loš vic - Kondogbija je potpisao za Inter, jer su Neroazuri iskeširali 35.000.000 eura, i privoljeli fudbalera Monaka u svoje redove.
Obrt: Inter preuzeo Kodogbiju od Milana!
Portal AnalitikaIzvor

Izgleda da kod Kondogbije prilikom odlučivanja čiji će dres obući nije bilo mnogo mjesta sentimentalnosti. Jednostavno, Inter mu je ponudio petogodišnji ugovor sa godišnjom platom između 4.200.000 i 4.500.000 eura, plus bonus doprinose, i to je bilo ključno za ovaj transfer. Podsjetimo, Milan mu je ponudio 2.500.000 eura po sezoni što je skoro duplo manje.

Cio dogovor se odigrao na stadionu Monaka. Predstavnici Intera su lično otišli u kneževinu i privoljeli Francuza da sljedeće sezone igra u crno-plavoj opremi. Prema posljednjim informacijama ovaj vezni fudbaler će doći na preglede u Milano u poneđeljak, a na Đuzepe Meaci bi trebalo da ostane do juna 2020. godine.

Portal Analitika