Abiznis

Plantaže imenovale sedmočlani Odbor direktora

Skupština akcionara 13. Jul-Plantaže je na 14. redovnoj godišnjoj sjednici usvojila odluke o usvajanju Programa rada za 2015. godinu i izboru sedmočlanog Odbora direktora.
Plantaže imenovale sedmočlani Odbor direktora
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

„U Odbor direktora su izabrani prof. dr Veseslin Vukotić (rektor na Univerzitetu Donja Gorica), Ervin Spahić (direktor Agencije za zaštitu životne sredine), Dušan Perović (direktor Fonda penzijskog i invalidskog osiguranja Crne Gore), Blagota Radulović (generalni direktor Direktorata za IPARD plaćanja), Vukica Jelić (direktorica Zavoda za zapošljavanje Crne Gore), Radule Raonić (direktor Komercijalne divizije Societe Generale Bank Montenegro) i Aleksandar Jovović (izvršni direktor 'Bull and Bear')", saopšteno je iz te kompanije.

Donijeta je i Odluka o usvajanju finansijskih iskaza s Izvještajem o poslovanju za 2014. godinu s odlukom da ostvarena dobit, u iznosu od 1,2 miliona eura ostaje neraspoređena.

„Skupština je donijela i Odluku o usvajanju Izvještaja revizora o izvršenoj reviziji finansijskih iskaza za 2014. godinu, kao i Odluku o izboru i imenovanju revizora za 2015“, saopšteno je iz te kompanije.

Za revizora je izabrana revizorska kuća Društvo za konsalting i reviziju „KPMG“ doo Podgorica.

Portal Analitika