Turizam

Otvorena britanska investicija na Slovenskoj plaži - “Torch”

Sinoć je u Budvi, na Slovenskoj plaži otvorena britanska investicija u Crnoj Gori – Torch Beach Club – Day&Night.
Otvorena britanska investicija na Slovenskoj plaži - “Torch”
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Otvaranju je prisustvovalo oko 650 zvanica, među njima veliki broj predstavnika javnog i kulturnog života Crne Gore i regiona, koji su uživali u interesantnom programu internacionalnih izvođača. Torch (u prevodu “baklja”) otvorio je zamjenik Šefa misije Ambasade Velike Britanije u Crnoj Gori, g. Lyndon Radnedge, koji je u svom obraćanju istakao:

”Zahvaljujem se timu koji je radio na ovom projektu, kako bi on večeras izgledao baš ovako veličanstveno. Posebna mi je čast biti predstavnik svoje zemlje na ovakvom događaju. Drago mi je što će Torch donijeti specifičan soficticirani stil Britanije, baš ovdje, u Budvi. Poželio bih uspjeh u daljem razvoju i uspješno ljeto. Radujem se budućim projektima izmedju Velike Britanije i Crne Gore i njihovoj sve boljoj saradnji i odnosima.”

Pored njega prisutnima se obratio i direktor projekta Tim Mycock, koji je rekao: “Međunarodni koncept Torch kreiran je u Londonu, i to baš u godini kada je tamo gorjela olimpijska baklja na Olimpijadi 2012. Nevjerovatno smo ponosni što možemo da sa vama podijelimo jedinstveni koncept, koji do sada nije viđen u Crnoj Gori.”

Koncept Torch je nastao 2012. godine i prva “baklja” je ‘’zapaljena’’ na Filmskom festivalu u Kanu, uz prisustvo poznatih ličnosti kao što su: Mark Ronson, Jackie Chan, Roger Sanchez, Paris Hilton i Justin Timberlake.

Gosti su mogli da uživaju u opuštenoj klub varijanti u toku dana, a noću da budu dio svjetskih filmskih premijera i zabave.

Prateći uspijeh u Kanu, Torch nastavlja u Monako, gdje je bio postavljen u toku trke Formula 1 Grand Prix. Gosti su mogli gledati trku iz samog objekta u toku dana, a u noćnjim časovima Torch je pretvoren u noćni klub, jedinstven na jugu Francuske. Torch Beach Club, kao ultimativna destinacija u Budvi na Slovenskoj plaži, posvećen je stvaranju jedinstvenog iskustva za one koji traže idealnu destinaciju pod suncem Jadrana, navodi se na kraju saopštenja.

Portal Analitika