Zabava

Zavedite ga: Otkrijte kakva žena privlači koji horoskopski znak

Ako ste bacili oko na nekog frajera, pročitajte šta ga prema horoskopu privlači i kakve žene voli.
Zavedite ga: Otkrijte kakva žena privlači koji horoskopski znak
Portal AnalitikaIzvor

Ovan 

Njega privlače odvažne, hrabre i prirodne žene. Ne osjećaju potrebu da po svaku cijenu oni budu ti koji zavode, već uživaju u činjenici da su na meti žene koja zrači samopouzdanjem i prepustiće se njenoj igri. 

Bik 

On, suprotno Ovnu, ne voli baš previše samostalne i jake žene, koje zrače gotovo muškom energijom. Privlače ih nježne, slatke, umiljate koje će mu se na takav način i približiti. 

Blizanci 

On voli inteligentne žene sa kojima može da priča o svemu i svačemu. Nije mu toliko bitan fizički izgled koliko komunikacija, čak i da mu se na prvi pogled ne dopadne, ukoliko zagolica njegovu maštu zanimljivom pričom i svojom duhovitošću to će mnogo više cijeniti. 

Rak 

Rak voli privrženu ženu, da se osjeti voljeno i sigurno uz nju. Ukoliko mu pokažete koliko vam se zaista dopada, pružite mu pažnju i romantične trenutke na pravom ste putu da ga pridobijete. 

Lav 

Bitan mu je fizički izgled pa voli dotjerane, prefinjene žene koje svojom pojavom odaju stav. On želi onu koja će ga učiniti još boljim, kojom bi se ponosio gdje god da se pojavi. 

Devica 

I muškarac Djevica će najpre zapaziti fizički izgled žene i voli one koje su dotjerane, ali ne napadno već svedeno i sofisticirano. Probirljivi su i svaki detalj im je bitan, ali ono što ih magnetski privuče kod žene jeste inteligencija i zanimljiv razgovor. 

Vaga 

Njega će neosporno privući ona koja je lijepo obučena i koja ima stila. ali to je samo prvi korak, bitno im je da i prilikom prvog razgovora steknu utisak da je iskrena i da nema ničeg skrivenog iza kulisa. 

Škorpija 

Muškarca Škorpiju privlače strastvene žene, one koje znaju šta žele, kako u životu tako i svakom trenutku. Vole one koje imaju jasan stav i ne boje se da ga iskažu, koje imaju volju i energiju. 

Strijelac 

On voli direktne i iskrene, sa kojima može pre svega ostvariti prijateljski odnos. Bitno je da prilikom prvog susreta ostavite utisak zabavne osobe, koja voli život, ali istovremeno i dozu ozbiljnosti i da sa vama može pričati i o ozbiljnim temama, da ne idete kao muva bez glave. 

Jarac 

Njih zanimaju ambiciozne i uspješne žene, koje imaju jasan cilj šta žele da postignu u životu. Ukoliko pokrenete priču na ovu temu sigurno ćete ga zainteresovati. Ozbiljni su i rezervisani, a isto takve im se i dopadaju. 

Vodolija 

Oni vole inteligentne, šarmantne žene za koje ne postoji tabu tema. Neće ih privući ona koja odmah odaje svoju osjećajnu stranu i pretjeranu emocionalnost, već kvalitetna priča i stav. 

Ribe 

Muškarac rođen u ovom znaku voli romantične i osjećajne žene. Želi da bude sa onom koja može učiniti da se pored nje osjeća sigurno, ako ima tu dozu tajanstvenosti taman toliko da ga podstiče da uvijek razmišlja o njoj. (Super Žena)

Portal Analitika