Košarka

Radonjić: Znao sam da ćemo sve da osvojimo!

Trener novog šampiona Srbije Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je njegova ekipa bila silno motivisana da prekine dominaciju Partizana u domaćem šampionatu. On je naveo da su crveno-bijeli tokom cijele sezone bili na udaru mnogih, ali da su na kraju razuvjerili sve koji nijesu vjerovali.
Radonjić: Znao sam da ćemo sve da osvojimo!
Portal AnalitikaIzvor

“Pohod nije bio nimalo prijatan, ali mic po mic uspjeli smo zajedno da izgradimo rezultat. Imali smo stalne udare, ali smo izdržali. Sve te analize i devalvacija cijele situacije, pokušaji da se ometemo. Na kraju smo osvojili sve, došli u TOP 16 i uradili ono što smo željeli. Ovo je bila odlična sezona. Igrači su napredovali krzo Euroligu, a u kupu se najbolje moglo vidjeti da možemo da iznesemo sve. Još tada sam znao da ćemo završiti ovako sezonu. Na kraju smo uspjeli da budemo bolji od najvećeg rivala. Lijepo je biti ovdje večeras“,  rekao je Radonjić na konferenciji poslije trećeg meča finalne serije.

Radonjić je, računajući ovu sezonu, osvojio ukupno četiri trofeja sa Zvezdom i ima želju da i sljedeće sezone vodi ekipu.

“Sjutra počinju pregovori oko mog ostanka. Postoji želja, vidjećemo šta će se desiti“, istakao je crnogorski stručnjak.

Zvezdin trener naveo je i da je za njega junak finala centar Boban Marjanović koji je igrao povrijeđen.

“Mi smo bili izuzetno motivisani da postanemo prvaci Srbije, da se prekine dugačak niz slavlja Partizan. Ovako je možda i dodatno interesantno, jer sam taj pehar imao priliku da držim posljednji prije nego što je počela dominacija Partizana“, kazao je Radonjić koji je kao igrač Budućnosti podizao šampionskih pehar jugoslovenske lige. (mozzartsport)

Portal Analitika