Crna hronika

Ponovo zapaljen automobil Podgoričanina Predraga Čogurića

Džip "folksvagen tuareg" vlasništvo Podgoričanina Predraga Čogurića zapaljen je jutros na parkingu u podgoričkom kvartu Blok pet, ispred Doma zdravlja, a vatrena stihija oštetila je još jedan automobil parkiran u blizini.
Ponovo zapaljen automobil Podgoričanina Predraga Čogurića
Portal AnalitikaIzvor

Izvor Portala Analitika kazao je da je vozilo poliveno benzinom, pa zapaljeno, i da nema očevidaca događaja.

Čogurić, kako je rekao naš izvor, nije voljan za saradnju i tvrdi da ne zna ko bi i zašto zapalio njegov automobil, iako je ovo već treći napad na njegovu imovinu od početka aprila.

Njegovo vozilo "pasat" na meti je bilo 3. aprila, kada ga je nepoznati napadač zapalio na parkingu u Bloku pet, takođe ispred Doma zdravlja. Vatrena stihija tada je zahvatila još pet automobila parkiranih u blizini.

Dvadesetak dana kasnije, 24. aprila, oko 3.50 sati, nepoznati napadači podmetnuli su eksplozivnu napravu na ulaznim vratima poslovnog prostora, vlasništvo Podgoričanina V.M, u prizemlju zgrade kod Krivog mosta u Podgorici. Prema informacijama iz policije, taj poslovni prostor koristio je Čogurićev brat. U snažnoj detonaciji tada su uništena ulazna vrata, a oštećen je i dio poslovnog prostora. Povrijeđenih nije bilo. Nema ni svjedoka napada.

Izvor Portala Analitika iz policije kaže da nema dileme da su sva tri napada povezana, ali da inspektorima posao otežava to što Čogurić nije voljan da sarađuje i uporno tvrdi da ne zna motive zbog kojih bi neko nasrtao na njegovu imovinu.

K.K.

Portal Analitika