Turizam

Sjutra predstavljanje nagrađenih rješenja za prvi hotel u Luštica Bay-u

Luštica Development AD i Ministarstvo održivog razvoja i turizma (MORT) predstaviće u petak, 19. juna nagrađena arhitektonsko-urbanistička rješenja sa međunarodnog konkursa za dizajn Promenada hotela, prvog od sedam hotela koliko će biti izgrađeno u turističkom kompleksu Luštica Bay, u zalivu Trašte nadomak Tivta.
Sjutra predstavljanje nagrađenih rješenja za prvi hotel u Luštica Bay-u
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Prezentacija nagrađenih rješenja biće održana u Radovićima, u prodajnoj kancelariji Luštica Bay, u 11.30 časova.

Tom prilikom izjave će dati predsjednik žirija Predrag Jelušić, državni sekretar Ministarstva, i član žirija, Omar Farid, šef sektora planiranja i dizajna u Luštica Development.

Na međunarodni pozivni projektni jednostepeni nenanonimni konkurs za izbor arhitektonsko-urbanističkog rješenja koji je završen 2. juna stiglo je šest radova.

Radove je ocjenjivao žiri u sastavu: predsjednik Predrag Jelušić, Državni sekretar MORT-a, i predstavnica tog ministarstva Sanja Lješković MitrovićOmar Farid, šef sektora planiranja i dizajna u Luštici Development, Hani Ayad, stariji potpredsjednik za planiranje destinacija u “Orascom Development Holding” i Perry Brown, stariji potpredsjednik firme WATG.

Portal Analitika