Politika

Demokrate formirale partijsku infrastrukturu na svim nivoima

Glavni odbor Demokratske Crne Gore na svojoj Prvoj sjednici otvorio je unutarpartijski postupak priprema za održavanje izbornih konferencija Demokrata u svim opštinama u Crnoj Gori, navodi se u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika.
Demokrate formirale partijsku infrastrukturu na svim nivoima
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Inicijativni odbori Demokratske Crne Gore sprovešće prve izbore u opštinskim organizacijama Demokrata i saglasno Statutu Demokratske Crne Gore i odlukama Glavnog odbora stvoriti sve neophodne pretpostavke za održavanje izbornih konferencija, saopšteno su Portalu Analitika iz pomenute partije.

Glavni odbor formirao je inicijativne odbore u svim opštinama i zadužio i ovlastio 1.220 aktivista (članova) inicijativnih odbora da saglasno precizno utvrđenom rokovniku aktivnosti realizuju planirane zadatke, kako bi Demokrate na izbornim konferencijama birale rukovodstva na lokalnom nivou, a saglasno dokumentima i odlukama Demokratske Crne Gore.

Glavni odbor je konstatovao da je Demokratska Crna Gora za veoma kratko vrijeme formirala partijsku infrastrukturu na svim nivoima organizovanja i na taj način poslala jasnu poruku da je spremna za realizaciju svih aktivnosti koje ih očekuju u narednom periodu, kaže se na kraju saopštenja.

Portal Analitika