Odbojka

BOŠKAN: Sada će nas sve selekcije ozbiljnije shvatiti

Do turnira Svjetske lige koji počinje u petak u Istanbulu naši odbojkaši imaju dva dana da se priviknu na uslove u glavnom gradu Turske. Izabranike Slobodana Boškana je dočekala daleko niža temperatura nego u Podgorici uz kišu koja je padala nekoliko sati. No, sa nestrpljenjem s ečeka start turnira, podsjećamo Crna Gora je prvi završila sa maksimalnim učinkom od tri pobjede.
BOŠKAN: Sada će nas sve selekcije ozbiljnije shvatiti
Portal AnalitikaIzvor

"Mi smo na pola takmičenja i jedino o tome razmišljam, da smo u polovini i da to što smo pobijedili tri utakmice jeste lijepo, ali u ovom momentu ništa nije ni riješeno ni odlučeno sa te tri pobjede. Tako da jedini cilj je Tunis, da odigramo što bolje i da sa tom dobrom igrom dođemo do povoljnog rezultata za nas protiv reprezentacije Tunisa", kazao je Slobodan Boškan a onda odgovorio na pitanje je li cilj sada finale.

"Siguran sam da će nas sve selekcije ozbiljnije shvatiti zbog rezultata koji smo napravili i igrom kojom smo do tih trijumfa došli. Oni će sada biti mnogo pripremljeniji i mnogo bolje izanalizirati našu igru što je za očekivati. Biće teži turnir i jače utakmice nego u Podgorici, ali znam da smo za to spremni i da ćemo to pokazati na prvoj utakmici protiv Tunisa", kazao je selektor Crne Gore.

"Luka Babić će teško biti u timu protiv Tunisa. Situacija sa Markom Bojićem je pod kontrolom, on će biti spreman protiv Tunižana. Izgledalo je da je duel protiv Tunisa lak, ali bilo je dosta toga što smo napravili dobro, naročito jer je Tunis napravio veliki broj grešaka. To im se osvetilo u nastavku što se tiče rezultata. Očekujem da će oni biti jako motivisani, da odigraju mnogo bolju partiju protiv nas i na taj način pokušaju da nas pobijede. Vjerujem da će biti mnogo teža utakmica nego ona koja je bila u Podgorici."

Portal Analitika