Politika

Predsjednik Bošnjačke stranke čestitao Ramazan

Povodom nastupajućeg mjeseca Ramazana, predsjednik Bošnjačke stranke Rafet Husović uputio je iskrene čestitke reisu Islamske zajednice u Crnoj Gori, Rifatu ef. Fejziću i svim pripadnicima islamske vjere u našoj zemlji i dijaspori.
Predsjednik Bošnjačke stranke čestitao Ramazan
Kristina Ćetković
Kristina ĆetkovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

„Ramazan je mjesec Božje milosti, oprosta grijeha, mjesec udjeljivanja sadake i dobročinstava, mjesec sveopšte dobrote i humanosti. Budimo solidarni i saosjećajni jedni prema drugima, jer to je najviši stupanj pobožnosti zbog kojeg nam je i propisan post, da bi se sit čovjek sjetio gladnih i da bi  imućni ljudi brinuli o siromašnim i nemoćnim“, stoji u čestitki.

Husović je naveo „da je Ramazan blagost koja čovjeku ispuni srce, te da post omogućava da zajedničkim iftarima i molitvama učvrstimo veze i složno radimo za dobro svakog čovjeka i napredak cjelokupnog društva“.

„U svoje lično ime i u ime Bošnjačke stranke,  svim pripadnicima islamske vjere, u Crnoj Gori i dijaspori,  čestitam početak mubarek mjeseca Ramazana, uz želju da ga u zdravlju i rahatluku provedete“, zaključak je saopštenja.

Portal Analitika