Fudbal

Uhapšen fudbaler Juventusa Vidal!

Sjajni fudbaler Juventusa Arturo Vidal je počeo Kopa Amerika sa 3 gola, igrao je odlično i u završnici klupske sezone, ali kao i obično, bacio je to u vodu svojim postupcima.
Uhapšen fudbaler Juventusa Vidal!
Portal AnalitikaIzvor

Noćas je pijani Vidal svojim Ferarijem izazvao saobraćajku, završio je u bolnici, a onda je i priveden jer je ustanovljeno da je bio pijan. U kolima je bila i njegova žena Marija Tereza, fudbaler je dobio slobodan dan nakon meča sa Meksikom u kome je bio dvostruki strijelac.

kolaslupana1

Zadobio je lakše posjekotine na vratu, njegova supruga je povrijedila ruku, ali se dobro završilo. Policija je potvdila da je noć proveo u pritvoru, biće pušten uz kauciju. Njemu je auto inače juče dopremljen u trening bazu đe je izazvao veliku pažnju.

Podsjetimo, prošle godine je izazvao tuču u torinskoj diskoteci, par puta zakasnio na trening, a Juventus je želio da ga proda i prošlog ljeta, ali nije bilo prave ponude. Ove godine čekaju Real, odnosno Beniteza i čini se da neće oklijevati da se oslobode Čileanca.

Mediji u Čileu spekulišu da će ga selektor Sampaoli već danas eliminisati zbog pijanstva, ali sa druge strane Čile juri prvu titulu kontinentalnog šampiona, a bez Vidala bi to bila još teža misija. (sportske.net)

Portal Analitika