Politika

SNP Budva izabrala potpredsjednike

Opštinski odbor Socijalističke narodne partije (SNP) Budva izabrao je pet potpredsjednika, kao i članove Izvršnog odbora.
SNP Budva izabrala potpredsjednike
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Za potpredsjednike SNP Budva jednoglasno su izabrani: Goran Pejović, Krsto Rađenović, Dejan Vujović, Mišo Kovačević i Bojana Drakulić.

Članovi Izvršnog odbora su: Željko Srdanović, Ilija Gigović, Vuko Rucović, Nikola Vukadinović, Aleksandar Kuljača, Stijepo Stanišić, Radovan Bauk, Nada Purić i Nebojša Kažanegra.

Članovi Izvršnog odbora, po funkciji, su i predsjednik Opštinskog odbora, potpredsjednici Opštinskog odbora i predsjednik Kluba odbornika.

SNP Budva je, na sjednici, pored izbora funkcionera, utvrdio i smjernice u daljem radu partije. Primarni zadatak je formiranje foruma žena i mladih.

Iz te partije poručuju da je „uprkos medijskoj blokadi od strane pojedinih glasila“, stranačka aktivnost na visokom nivou.

„Kako bi bili od koristi i tokom ljetnjeg perioda, nastavljamo sa osluškivanjem problema običnog građanina, u nadi da ćemo preko naših budućih aktivnosti biti u mogućnosti da te probleme riješimo“, saopšteno je iz budvanskog SNP-a.

Portal Analitika