Zabava

Ispovijest elitne sponzoruše: "Dobila sam stan, novac, posao"

"Kada si sponzoruša dobijaš mnogo više od novca. Mnogi sponzori su uspješni muškarci i možeš da nađeš mentora pa čak i posao", kaže Samanta Šaret.
Ispovijest elitne sponzoruše: "Dobila sam stan, novac, posao"
Portal AnalitikaIzvor

Samanta Šaret je u ovom neslavnom poslu već deset godina i nema problem da o tome priča javno. Čak joj odgovara da se zna za nju, kako bi lakše došla do "ulova". 

"Svi znaju čime se bavim. Tata ne priča o tome, a mama misli da je to sjajno", kaže ona. 

Samanta ističe da je uopšte ne čudi da se većina studentkinja bavi ovim poslom. 

"Oni kažu da nije kao poslovna pratnja ali to se svodi na isto. Imaš seks za novac. Inače, ne čudi da je najviše ovakvih djevojaka sa Kembridža, život tamo košta a okružen si bogatašima", kaže Samanta. 

Ona otkriva da su njeni klijenti fudbaleri, menadžeri, razni ljudi koji joj plaćaju do 6.000 eura mjesečno za tu vrstu veze. 

"Kupili su mi auto, satove, plaćali ljetovanja na Bahamima. Jedan tip mi je kupio stan i sve u njemu. To je način života i možeš da dobiješ šta god poželiš", priča Samanta o svom neslavnom zanimanju. 

Dodaje da "sponzorima" seks nije na prvom mjestu. 

"Ne moraš da imaš seks sa njima uopšte! Deset godina sam bila sa raznim bogatim partnerima a samo je jedan očekivao seks. Samo treba da izgledaš lijepo i budeš razmažena. Oni to vole, a ja volim što ne moram da radim", kaže Samanta.(Super Žena, B92)

Portal Analitika