Društvo

NVO „sPas“ organizuje sjutra udomljavanje mačića u Delti

NVO „sPas“ iz Podgorice organizujue sjutra, 17. juna, javno udomljavanje mačića koje će biti održano od 18 do 21 sat u Delta šoping molu.
NVO „sPas“ organizuje sjutra udomljavanje mačića u Delti
Kristina Ćetković
Kristina ĆetkovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Kako navode iz pomenute organizacije, tog dana će svi zainteresovani biti u prilici da pogledaju i da se druže sa mačićima koji traže dom i da u dogovoru sa članovima NVO „sPas“ zakažu provjeru uslova kako bi postali potencijalni udomitelji ovih divnih stvorenja.

„NVO „sPas“ je osnovana sa ciljem da štiti životinje i brine se o njihovom dobru, da se bori protiv svih oblika zlostavljanja životinja i njhovog napuštanja, da utiče na poboljšanje uslova za život onih životinja koje se nalaze u azilima, da pruža pomoć pri udomljavanju i zbrinjavanju životinja koje žive na ulicama i koje su često meta okrutnosti i progona od strane ljudi. Aktivnosti NVO „sPas“ su usmjerene prvenstveno ka onim životinjama koje nemaju vlasnike i o kojima se niko ne brine. Snažno se protivimo eutanaziji životinja, osim u slučajevima neizlječivih zaraznih bolesti, u kom cilju ćemo voditi aktivnu kampanju, usmjerenu ka edukaciji i informisanju javnosti o značaju zaštite životinja“, stoji u saopštenju.

Portal Analitika