Muzika

Elvir Laković Laka 18. juna u Hard Rock kafeu

Fakultet vizuelnih umjetnosti Univerziteta Mediteran organizuje specijalan multi medijlni događaj u četvrtak, 18. juna, koji počinje, sada već tradicionalnom, godišnjom izložbom najboljih studentskih radova iz oblasti dizajna i audio-vizuelne produkcije,,Poligraf“, u 19h u Atlas Capital Centru, a nastavlja se u 20.30 sati u Hard Rock Cafeu koncertom Elvira Lakovića Lake, koji će sa svojim sedmočlanim bendom prvi put nastupiti u Podgorici!
Elvir Laković Laka 18. juna u Hard Rock kafeu
Portal AnalitikaIzvor

Ovogodišnji događaj FVU-a biće, premijerno, obogaćen i sjajnim radovima prve generacije studijskog programa Dizajn vizuelnih komunikacija iz Bijelog Polja, gdje  će od septembra 2015. biti otvoren i program Audio-vizuelne produkcije.

Uz Laku, harizmatičnog umjetnika, koji je autor muzike i tekstova svojih pjesama, ali i većine muzičkih spotova, nezaboravne zabave neće nedostajati. Njegove nastupe, osim izuzetno dobro uvježbanih muzičara, upotpunjuje sestra Mirela koja je drugi vokal, plesni perfomer i menadžer benda.

„Pozivamo sve ljubitelje umjetnosti i dobre svirke da 18. juna uživaju u originalnim umjetničkim radovima, ali i originalnom muzičkom performansu, uz jedinstveni muzički tandem - brata i sestru Laković“, saopštili su organizatori. 

Portal Analitika