Zabava

Džordž Majkl se odvikava od 25 džointa dnevno

Pjevač Džordž Majkl prijavio se u švajcarsku kliniku za odvikavanje nakon borbe s drogom, pišu Bild i 20min.ch. 51-godišnji pjevač prijavio se na odvikavanje jer je navodno "pušio i do 25 džointa dnevno" prije nego što je otišao u centar „Kusnacht Practice“.
Džordž Majkl se odvikava od 25 džointa dnevno
Portal AnalitikaIzvor

Na internet stranici centra smještenog u Zolikonu u blizini Ciriha piše: "Liječimo zavisnost od alkoholu i droga, poremećaje u prehrani, kompulzivno kockanje, zavisnost od seksa i interneta. Psihijatrijske usluge uključuju tretmane za poremećaje ličnosti, depresiju, neuroze, fobije i traume".

U ustanovi, u kojoj boravak košta oko 100.000 eura, dosad su boravili i neke druge VIP ličnosti, uključujući Džona Galijana.

Majkl je prvi put nakon 19 mjeseci snimljen u javnosti ove nedjelje na piću sa prijateljem u ciriškom restoranu.

Prijatelji su kazali da se boje za njega nakon što se u potpunosti povukao u osamu, te čak propustio vjenčanje prijateljice Geri Halivel prošlog mjeseca.

Prošle godine, kazao je, nije pušio kanabis "više od godinu i po", ističući da su ga na to natjerali problemi sa zdravljem i zakonom.

"Odlučio sam da promijenim svoj život i nisam ni takao marihuanu", kazao je on.

2010. godine dobio je osam sedmica zatvora nakon što se automobilom zabio u prodavnicu u Londonu dok je bio pod uticajem droga i kazao je da je to bila prekretnica u njegovom životu.

"U zatvoru nije bilo sjajno. Samo sam mislio: 'Spusti glavu i izdrži'. Ali bilo je lakše nego što sam očekivao jer sam znao da zaslužujem biti tamo", kazao je svojevremeno.

(index.hr)

 

Portal Analitika