Zabava

Najčudniji par na svijetu čeka dijete: Ni 46 godina razlike im nije prepreka

Manekenka Gabi Greko (26) i njen 46 godina stariji suprug, australijski preduzetnik Džefri Edelsten, očekuju svoje prvo dijete. Vijest o prinovi stigla je samo dva dana nakon što je ovaj neobičan par uplovio u bračnu luku.
Najčudniji par na svijetu čeka dijete: Ni 46 godina razlike im nije prepreka
Portal AnalitikaIzvor

Radosnu vijest oduševljena manekenka odmah je podijelila sa svojim prijateljima na Instagramu uz fotografiju koja prikazuje pozitivan test na trudnoću. Brojni pratioci čestitali su novopečenim supružnicima na prinovi koja stiže.

- Čestitam od srca! Bićeš najbolja mama na svijetu. Tvoj mališan je pravi srećnik. Uzbuđena sam zbog tebe i Džefa - poručila joj je jedna obožavateljka dok joj je druga savjetovala da pričeka s veseljem dok ne dobije potvrdu ljekara.

Ipak, bilo je i onih koji su otvoreno iskazali nezadovoljstvo zbog djeteta koje će odrastati u nepovoljnoj okolini.

- Ovo je zapravo uznemirujuće. Zašto bi neko htio dijete u odnosu koji neće potrajati narednih 10 godina? Oduvijek sam podržavala tvoju udaju za njega iz ljubavi no donijeti dijete na svijet, kada znaš da će njegov otac biti uz njega samo mali dio života je neodgovorno - oštro je komentarisala jedna djevojka sa Instagrama. (Blic)

Portal Analitika