Fudbal

Ibra: Moja karijera je magična

Budućnost Zlatana Ibrahimovića sve je neizvjesnija, Milan ga želi, on ima ugovor sa PSŽ do 2016, ostavio je prostor za povratak, a očekuje i pregovore sa klubom.
Ibra: Moja karijera je magična
Portal AnalitikaIzvor

Iako ništa ne planira jer ima još 12 mjeseci ugovora sa PSŽ, Ibra je izjavom da mu je najvažnije da uživa, ostavio otvorena vrata za mogućnost povratka u Milan.

Kako prenose italijanski mediji, Ibra je zakazao i sastanak sa predsjednikom PSŽ Naserom al-Kelafijem u Dohi, jedni spekulišu da će tražiti da ode, drugi zbog produženja saradnje.

"Imam još jednu godinu ugovora bez drugih planova, ali sve može da se promijeni za jedan dan. Kako sam stariji, a sada sam i otac, drugačije razmišljam, drugačija biram klub. Više nijesu bitni samo fudbalski aspekti, već i vrsta grada u kojoj će živjeti moja porodica", rekao je Ibrahimović poslije meča za Švedsku u neđelju. 

Ibrahimović iza sebe ima impresivnu karijeru, bio je šampion Holandije, Italije, Španije, Francuske, ali nije osvojio Ligu šampiona. 

"Mnogi ljudi misle da je sve u vezi sa Ligom šampiona, ali to nije istina. Želim da budem u klubu u kojem ću da uživam, da se lijepo provodim i igram zanimljiv fudbal. Ako ne osvojim Ligu šampiona, vjerujte mi, moja karijera je i ovako magična", zaključio je Ibra. 

Portal Analitika