Zabava

Ako išta mrze kod žena, to su ovih pet stvari: Kada muškarac prestaje da voli

U nastojanjima da izgledaju što ljepše i ostave bolji utisak, žene često prave kardinalne greške kojima gube pažnju muškog pola.
Ako išta mrze kod žena, to su ovih pet stvari: Kada muškarac prestaje da voli
Portal AnalitikaIzvor

Ukusi su različiti, ali oko sledećih stvari skoro svi muškarci dijele isto mišljenje. 

Previše šminke
U nastojanjima da izgledaju što bolje, te time i privlačnije suprotnom spolu, žene često pretjeruju s količinom šminke. Nabacuju sloj nakon sloja kako bi prikrile sve nedostatke, ne shvatajući da time zapravo odbijaju muškarce. Brojna istraživanja su pokazala da muškarci preferiraju prirodniji izgled, dok ih pretjerivanje sa šminkom može samo ohladiti. 

Promiskuitetno ponašanje
Mnoge žene su uvjerene kako će seksualnim aluzijama, izazovnim ponašanjem i odlaskom u krevet privući muškarca, iako je istina potpuno drugačija. Takvim ponašanjem ćete svakako privući muškarca koji je u potrazi za avanturom, ali teško da će poželjeti da vas bolje upozna. Dejvojka za seks i djevojka za vezu su dvije potpuno drugačije stvari. 

Izgladnjivanje
Muškarce apsolutno odbijaju žene koje se stide da jedu. Oni vole da vide djevojku kako uživa u hrani, stoga salate i slične dijetne večere zaboravite kada ste na sastanku s njim. Jer iz nepoznatog razloga, djevojka koja voli da jede im je i te kako privlačna. 

Alkoholisanje
Slobodno popijte koje piće, ali nemojte da nastojite da mu dokažete koliko možete da popijete. Djevojka koja pije jedno piće za drugim možda i može da bude zabavna, ali muškarac je svakako neće uzeti u obzir kao kandidatkinju za vezu. 

Napadno ponašanje
Ako frajeri išta mrze, onda su to napadne djevojke. Pritom ne mislimo samo na pretjerano nastojanje ostvarivanja fizičkog kontakta, već i na verbalni kontakt. Pretjerivanje s komplimentima i smijanje na svaku njegovu izjavu potpuno će ga ohladiti. (Super Žena)

Portal Analitika