Region

Snimljen auto kojim je otet dječak

Lokalni mediji u Beloj Crkvi su objavili snimak automobila kojim je navodno otet 12-godišnji Stefan Ilić, a za kojim se traga skoro dva dana.
Snimljen auto kojim je otet dječak
Portal AnalitikaIzvor

Na snimku koji su zabilježile sigurnosne kamere u subotu nešto prije 11 sati vidi se automobil u koji je navodno ubačen dječak, prenosi blog "Belocrkvanske novosti".

Policija je obavila razgovore s velikim brojem ljudi radeći na rasvetljavanju nestanka dječaka.

Kako javlja RTS, Stefanovi roditelji, koji su u policijskoj stanici proveli dva dana, sinoć oko ponoći su pušteni , ali im je savjetovano da u intersu istrage ne razgovaraju sa novinarima.

U potrazi za Stefanom angažovani i specijalni timovi ronilaca Žandarmerije koji pretražuju Dunav i priobalje, rečeno je za B92 u MUP-u.

MUP je naveo da je dječak poslednji put viđen u selu Banatska Subotica, opština Bela Crkva, da je na sebi imao svijetlozelenu majicu, crni šorc i crne patike "starke".

Dječak je visok oko 130 centimetara, braonkaste kose i braon očiju.

Prema nezvaničnim saznanjima, Stefan je posljednji put viđen juče oko podneva, nedaleko od kuće gdje se uputio da bi zamijeni oca u polju.

On je sa mlađim bratom ostao sam jer je otac morao da ode na 15 minuta.

Dok su dječaci bili sami naišlo je vozilo tamne boje, Stefan je otet, a mlađi brat je uspjeo da pobegde, nezvanična je informacija.

rtcg.me

Portal Analitika