Fudbal

Radojičić napušta Budućnost

Budućnost traži novog trenera nakon što je Dragan Radojičić odlučio da ne produži ugovor sa „plavima“. Nikšićki strateg preksinoć je Upravi i fudbalerima saopštio svoju odluku, a juče ujutro samo je potvrdio da napušta klub.
Radojičić napušta Budućnost
Portal AnalitikaIzvor

Time je stavljena tačka na nagađanja oko daljeg statusa još aktuealnog šefa struke podgoričke ekipe. Radojičić je čekao da se rukovodstvo izjasni u vezi dalje saradnje, ali kako sa njim u posljednjih 15 dana niko nije razgovarao na tu temu - odlučio je da sam ode.

Dok je Gaga u Novom Sadu čekao poziv iz Podgorice, jedan dio Uprave već je pregovarao sa drugim trenerom i praktično dogovorio saradnju sa Miodragom Vukotićem. Inače, treći dan zaredom Uprava i fudbaleri održali su sastanak sa ciljem da ekipa počne priprime za novu sezonu. Ali, pomaka nema. Igrači su nastavili bojkot treninga.

Fudbaleri su bili izričiti pri stavu da neće izaći na teren dok ne dobiju dvije od ukupno tri plate koliko im se duguje. Ipak, juče su saopštili rukovodstvu da će krenuti sa radom ako odmah dobiju jednu zaradu i još jednu nakon 23. juna. Čeka se reakcija čelnika kluba. Vremena je sve manje. Evropske utakmice igraju se za manje od tri sedmice. 

(ARENA, Pobjeda)

Portal Analitika