Zabava

Džej Kej napustio Crnu Goru: Ni Majorka, a ni Ibica nemaju ljepotu vaše države

Frontmen muzičkog sastava Jamiroquai Jay K napustio je danas Crnu Goru, u koju se, kako je i sam istakao želi ponovo vratiti.
Džej Kej napustio Crnu Goru: Ni Majorka, a ni Ibica nemaju ljepotu vaše države
Portal AnalitikaIzvor

Osim odličnog gostoprimstva, pjevač je posebno oduševljen ljepotama mjesta i prirode koje je imao prilike da vidi.

"Nosimo samo pozitivne utiske sa prošlogodišnjeg Sea Dance festivala, zahvaljujući kojem sam imao prilike i da otkrijem ovaj predivni grad i obalu, i zato sam želio da ovaj kraći odmor, iskoristim i vratim se ovdje. Ovo je stvarno posebno mjesto. Priroda, obala, uvale, kao i ostrva koja sam posjetio su fantastični. Boravio sam na brojim mjestima na svijetu, na Majorci, Ibici, ali ona i dalje nemaju ovu ljepotu koju Crna Gora ima. Volio bih da se sljedeći put opet ovdje vratim i održim još par koncerata", podijelio je svoje utiske Jay K, koji je u pratnji svog tima privatnim avionom sa Tivatskog aerodroma napustio Crnu Goru.

U stilu naslova jednog od njegovih popularnih pjesama "Seven days in sunny june", Džej Kej, je u potpunosti uživao u sunčanim i tropskim ljetnjim danima u junu u Crnoj Gori. Smješten u luksuznom penthouse apartmanu kompleksa Dukley Gardens, popularnom pjevaču su bili na raspolaganju, kao velikom ljubitelju brzine, gliser i jet-ski iz Dukley Marine u Budvi, i luksuzna jahta, sa kojom je tokom prethodnih dana obišao brojna mjesta na crnogorskoj obali.

Poseban utisak na njega je ostavio Bokokotorski zaliv i njegova ostrva, za koja smatra da su "magična".

406jimi2

Jay K je u Budvu stigao u nedjelju 7. juna, neposredno prije zvaničnog objavljivanja završetka izgradnje projekta Dukley Gardens. Popularni muzičar i članovi njegovog tima, tokom svog boravka u kompleksu Dukley Gardens nijesu bili previše zahtjevni gosti, a ekipa iz kompleksa se postarala da muzičaru ne nedostaje ništa, do najmanjih sitnica. Odmor u Crnoj Gori iskoristili su u pravom smislu te riječi, kako bi se popularni pjevač sa napunjenim baterijama vratio snimanju novih pjesama sa članovima benda. Jutra je uglavnom provodio u Dukley Gardens restoranu, gdje je mogao da uživa u doručku sa predivnim pogledom na Jadran.

Podsjećamo, Jamiroquai je bio glavna zvijezda premijernog izdanja Sea Dance, na čijoj je glavnoj bini priredio spektakularni nastup pred oko 22.000 fanova, a nakon toga Jay K se prošle godine našao u ulozi domaćina i pravog šoumena veoma uspješne druge večeri humanitarnog segmenta Sea Dance festivala "Be Human" u "Dukley Gardens", tokom koje je prikupljeno preko 100.000 eura pomoći ugroženima od katastrofalnih poplava u Srbiji, BIH i Hrvatskoj.

Portal Analitika