Politika

Popadić: Blažić da ne priča o SDP-u kad je dokazani insajder druge države

Milan Popadić, predsjednik OO SDP Mojkovac i član Glavnog odbora SDP-a, reagovao je povodom izjave profesora Đorđije Blažića da je Kongres SDP-a razobličio insajdere Demokratske partije socijalista među socijaldemokratama, kazavši da je Blažić insajder druge države, ted a nije pozvan “da drži lekcije”.
Popadić: Blažić da ne priča o SDP-u kad je dokazani insajder druge države
Portal AnalitikaIzvor

-Djordje Blažić je posljednji čovjek na zemaljskoj kugli koji može bilo koga iz SDP da naziva insajderom drugih političkih subjekata, niti da drži lekcije o bilo čemu, a najmanje o političkom moralu. Dokazani insajder druge države, a bivši pomoćnik ministra pravde u Vladi Mila Đukanovića sebi daje za pravo da traži njegove insajdere u SDP. Čovjek koji je čuvenog Radovana Radonjića zamijenio na svom fakultetu sa Veliborom Džomićem se drznuo da priča o tome ko je sačuvao suverenističku ideju u SDP, a ko nije. Smiješno zvuči kada o očuvanju političkog obraza priča neko ko je svoj davno izgubio, navodi se u saopštenju Popadića, dostavljenom Portalu Analitika.

On pozivaju Blažiča da ne komentariše SDP i članove te strane.

-Pozivamo univerzalnog analitičara koji se pali na taster mnogih u Crnoj Gori, da se batali SDP ili pojedinih članova SDP, jer je prosto nevjerovatno da on sa svojim političkom i ličnom pozadinom razvrstava socijaldemokrate na prave i krive. Treba imati debeli obraz pa pametovati o suverenističkim idejama u SDP, jer to govori čovjek koji državu u kojoj živi naziva kvazidržavom i koji je čitav svoj život posvetio borbi protiv suverenističkih ideja i nastojanju da SDP uopšte ne bude. U konačnom, propalo se ako smo dočekali da bilo koga unutar SDP Djordje Blazić brani od svojih partijskih drugova. To umjesto imponovanja bilo kome treba da ga ozbiljno zabrine, a uvjeren sam da već jeste, dodaje se u saopštenju.

 

 

Portal Analitika