Rukomet

Remi BiH i Bjelorusije odložio plasman Crne Gore na EP

Bosna i Hercegovina i Bjelorusija odigrale su sinoć neriješeno u Zenici (22:22) i odložili plasman crnogorskih rukometaša na Evropsko prvenstvo.
Remi BiH i Bjelorusije odložio plasman Crne Gore na EP
Portal AnalitikaIzvor

Ukoliko naša reprezentacija izgubi od Islanda u nedjelju, odgovaraće joj svaki ishod meča Danska - BiH u Brondbiju osim remija. I ako ,,zmajevi“ naprave senzaciju i savladaju Dance, Crna Gora bi sigurno bila najbolje trećeplasirana ekipa.

,,Lavovi“ 99 odsto idu u Poljsku, što je moglo da bude jasno i u srijedu da je Vasko Ševaljević dvije sekunde prije kraja pogodio zicer za pobjedu. Ipak, golman Srbije Obrad Ivezić bio je uspješniji, bek ,,crvenih“ je meč završio u suzama, ali istu noć, a pogotovo dan kasnije, mogao je da priča sa osmijehom na licu.

- Mnogo mi je lakše sada kada smo se skoro sigurno plasirali, ali jeste mi bilo teško, pogotovo jer je reprezentacija u pitanju. Taj promašaj je na neki način pokvario veliko slavlje, ali što da radim. Želio sam najboje, da postignem gol i da svi slavimo, da poslije nema nikakvih nedoumica da li idemo ili ne. Ovaj put je bilo tako, sljedeći put će valjda ući u gol, ne mogu ništa bez da gledam naprijed. Da poku- šam ovo da zaboravim što prije, mada mislim da je to nemoguće zaboraviti, ali Bože moj, vratiću to na drugi način - rekao je Ševaljević za ARENU.

(ARENA, Pobjeda)

Portal Analitika