Društvo

Festival plesa i pokreta 12. i 13. juna ispred Delta Sitija

Plesna škola Dream pod vođstvom Sanje Zivković,drugu godinu za redom organizuje festival plesa i pokreta, 12. i 13. juna na parkingu ispred Zare (Delta City), na kojem će se pojaviti škole koje njeguju pokret kao vid izražavanja.
Festival plesa i pokreta 12. i 13. juna ispred Delta Sitija
Portal AnalitikaIzvor

Gledaoci će imati prilike da uzivaju osim u slatkim osvježenjima i u bogatom plesnom sadržaju. Različiti plesni stilovi ce sve plesne sladokusce ostaviti bez daha. Balet,salsa, latino američke igre, plesni standardi engleski i bečki valcer,street dance show,disco dance,hip hop,folklorne igre su samo neki od plesnih stilova koje ćemo vidjeti ova dva dana.

U programu ucestvuju djeca od uzrasta 3,4 godine pa do onih najstarijih koji su vec takmicari i ostvaruju jako zapažene rezultate.

Nakon otvaranja programa u 18h slijedi miks kultnih plesnih filmova,zatim muzički gosti Milutin Radulović i Bojan Delić.

Plesni dio programa počinje u 18. 45 programom Ane Radinović sa zumba kids koreografijama, a zatim će se gostima predstaviti Dream, Elit iz Bara, Buena Vista, Steps i Diva.

Drugi dan festival otvaraju Barbara Vukadinović i Ivana Popović, slijedi drugi miks plesnih filmova a zatim se publici predstavljaju Body zone sa Cetinja,Sonrisa,Beauty, Alisa iz Kotora, Matriks i folklorno društvo Treptaj.

Portal Analitika