Fudbal

BARAŽ: Mornar se provukao preko penala, Dečić prvoligaš!

Fudbaleri Dečića i Mornar naredne sezone igraće u Telekom Prvoj crnogorskoj ligi. Dečić je danas u Tuzima, u revanš meču baraža, savladao budvanski Mogren 2:1 i sa dva trijumfa izborio povratak u društvo najbljih.
BARAŽ: Mornar se provukao preko penala, Dečić prvoligaš!
Portal AnalitikaIzvor

Prvi duel u Budvi dobio je 5:0. Do novog trijumfa došao je golovima Dražena Anđušića u 24. i 39. minutu. Jedini pogodak za Mogren postigao je Igor Poček u 62. minutu.

Mornar do opstanka u Prvoj ligi došao nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca rezultatom 9:8. Utakmica je u regularnom toku, kao i prva u Baru, završena pobjedom domaćina 2:0. Igalo je do pobjede i jedanaesteraca došlo golovima Milivoja Mrdaka u 16. i Miodraga Kovačevića u 80. minutu.

U penal seriji precizni sa 11 metara za Mornar bili su Đorđe Vojvodić, Željko Mrvaljević, Lazar Lalošević, Andrija Pejović, Darko Karadžić, Dejan Jovančov, Stevan Marković, Kim Jungi Bojan Ivanović Golman Igala Branko Vujović odbranio je udarac Bojana Kalezića.

U ekipi Igala penal su realizovali Miodrag Koprivica, Milo Đurković, Bojan Bigović, Branko Vujović, Milivoje Mrdak, Mitar Ćuković, Srđan Šćepanović i Daisuke Mijata. Neprecizan je bio Miodrag Kovačević, dok je udarac Draga Bumbara golman Saša Ivanovićodbranio. (Mina)

Portal Analitika