Fudbal

Savićević poručio Mihajloviću: Neka ti je Bog u pomoći

Predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore, proslavljeni fudbaler Crvene zvezde, Milana i jugoslovenske reprezentacije oduševljen je što će Mihajlović sa klupe voditi njegov bivši klub.
Savićević poručio Mihajloviću: Neka ti je Bog u pomoći
Portal AnalitikaIzvor

- Oduševljen sam viješću. Došao je Miha u veliki klub, moj klub. Nadam se da će on biti taj koji će zaustaviti posrtanje Milana, i da će ga vratiti na staze slave. Ali da budemo jasni - uopšte mu neće biti lako, kazao je Dejo za Blic.

- Ne može se ništa preko noći. Za uspjeh je potrebno vrijeme. U Sampdoriji je imao drugačiji tip ekipe. Fakat je da roso-nerima škripi na skoro svim mjestima u timu. Ovaj tim nije kadar za velika djela. Ima tu puno istrošenih i prezasićenih fudbalera. Budimo realni, titula će biti daleko.

Cijenite Sinišu?
- Vodio sam prošlog decembra 35 crnogorskih trenera u kamp Sampdorije. Gledali smo Mihin rad i slušali predavanja. Ono što sam vidio i čuo - oduševilo me je. Siniša je ozbiljan trener, koji će tek dati svoju riječ.

Kakav recept Milan treba da primijeni?

- Moraće da dovedu prava pojačanja. I da se tu ni slučajno ne pogriješi. Čuo sam da šestorici-sedmorici igrača ističu ugovori, pa će menadžmentu posao biti olakšan. Milanu treba svježa krv, mladi igrači gladni uspjeha i slave.

(Blicsport)

Portal Analitika