Društvo

UP: Snima se Cecin koncert i utakmica Dečić-Mogren

Policijski službenici će, prije početka, za vrijeme trajanja i nakon završetka, snimati koncert Svetlane Cece Ražnatović, koji će se održati sjutra na stadionu u kampu Fudbalskog saveza Crne Gore na Starom aerodromu u Podgorici, sa početkom u 21 sat.
UP: Snima se Cecin koncert i utakmica Dečić-Mogren
Kristina Ćetković
Kristina ĆetkovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Kako se navodi u saopštenju Uprave policije, policijski službenici će snimati javno okupljanje od 16 do 2 sata iza ponoći

Takođe, snimaće se i fudbalska utakmica između FK „Dečić“ iz Tuzi i FK „Mogren“ iz Budve, koja će se odigrati u nedjelju, 7. juna na stadionu Dečića u Tuzima, sa početkom u 17,30 časova.

Policijski službenici će snimati to javno okupljanje od 16,30 do 19,30 časova.

Takođe, za saobraćaj za sve kategorije vozila osim za službena vozila će na dan održavanja Cecinog koncerta u Podgorici biti zatvorena ulica Veljka Vlahovića (dio ulice od raskrsnice sa Bulevarom Pera Ćetkovića do Zmaj Jovine ulice), u periodu od 17 do dva časa iza ponoći.

"S obzirom da je posjetiocima koncerta obezbijeđen parking prostor na prostoru sa desne strane kampa na čijem se stadionu koncert održava, obavještavamo vas da se do parking prostora može doći iz pravca ulice Put Radomira Ivanovića (od Dekar pumpe) onim dijelom ulice Veljka Vlahovića koji nije zatvoren za saobraćaj. Cvijetna ulica i ulica Radomira Zogovića će u navedenom terminu biti zatvarane za saobraćaj po potrebi. Zatvaranje navedenih ulica za saobraćaj može trajati i duže ukoliko to bude bilo potrebno", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Portal Analitika