Turizam

Pašticada fest 27. juna u Petrovcu

Tradicionalna manifestacija Pašticada fest biće ove godine održana 27. juna u Petrovcu od u 18.30 časova, najavili su iz Turističke organizacije Budva.
Pašticada fest 27. juna u Petrovcu
Portal AnalitikaIzvor

- Pašticada fest predstavlja cjelodnevnu manifestaciju koja promoviše pašticadu, tradicionalno primorsko jelo, uz muzički i dječiji dio programa. Kada su manifestacije ovog tipa u pitanju, trudimo se da izađemo u susret različitim ukusima, interesovanjima i uzrastu i napravimo događaj koji će okupiti veliki broj mještana i turista svih generacija. Cilj nam je svakako promovisanje naše kuhinje, kao veoma važnog dijela turističke ponude budvanske rivijere, kao i da se kvalitetnim programom privuče što veći broj posjetilaca i da mjesec jun u Petrovcu učinimo turistima još ljepšim - istakli su iz TO Budva.

Oni ističu kako su se potrudili da i ove godine pravim izborom izvođača obezbijede zainteresovanost javnosti za dešavanja na budvanskoj rivijeri, pa će nakon završenog dnevnog dijela programa, u večernjim časovima nastupiti Trio gušti i nakon njih Massimo Savić.

Portal Analitika