Zanimljivosti

Ljubavni horoskop za jun 2015: Bikovima zanos za pamćenje, Vagi ostvarenje životne želje

Vodolije mogu da se nadaju dokazima postojane i sigurne ljubavi dok Strijelca samo nedostatak smjelosti može da spriječi u izuzetnom zanosu!
Ljubavni horoskop za jun 2015: Bikovima zanos za pamćenje, Vagi ostvarenje životne želje
Kristina Ćetković
Kristina ĆetkovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

OVAN: Vama je jun mjesec ljubavi, radosti i zadovoljstva. Očekuje vas prilika da uđete u strasnu ljubavnu vezu, jer je Venera u Lavu, kao i Jupiter. Oko 5. i 6. juna moći ćete da učvrstite ljubavnu vezu ukoliko to budete željeli. Venera će biti u trigonu sa retogradnim Saturnom. Ako tada uđete u novu vezu,ona će biti postojana, zasnovana na odanosti i predanosti ljubavi. Povoljno je vrijeme da donesete odluku o vjeridbi, ili ulasku u brak . Ona je vjerovatno rezultat preispitivanja. To je vrijeme koje će donijeti stabilnost i veličanstvena ljubavna osjećanja. Ako ste sami, idealno vrijeme za novu ljubav je oko 28. i 29. juna. To je pravo vrijeme i za neponovljive ljubavne zgode, neočekivane ljubavne susrete, avanture koji će vas ushititi, zanijeti, oduševiti. Neočekivano, i naglo može se dogoditi da se nađete na sedmom nebu, zaljubljeni i ushićeni nečim neponovljivim. Radost davanja i uživanja u ljubavi najveća je i prelijepa oko 30. juna.

BIK: Venera u Lavu u prvoj polovini mjeseca donijeće vam ljubav i radost u porodici, domu. U drugoj na ljubavnom planu moguće su neponovljivi ljubavni događaji ili velika promjena u ljubavi, zanos kakav ćete pamtiti i to krajem mjeseca - oko 28. i 29. juna. Zaljubljivanje prate polet i zanos, a osjećanje sreće kulminiraće 30. juna. Na nekoj specijalnoj zabavi, gala proslavi ili čak i ljetovanju ljubav će vas učiniti najsrećnijim.

BLIZANCI: Jun je mjesec kada će vam se dešavati brojni ljubavni susreti, živa ljubavna komunikacija će više nego u bilo kom drugom mjesecu ove godine. Na nekom kratkom putu ili izletu možete sve do 11. juna sresti nekog koga dugo niste sreli, nekoga ko vam je ranije bio značajan. U drugoj polovini mjeseca uživaćete u novim poznanstvima i mogućnosti da na njima doživite nešto prelijepo. Ne odbijajte prijedlog da krajem mjeseca krenete na kratak put ili izađete na sastanak.

RAK: Venera u Lavu je strasna i dramatična, a vama u junu donosi mogućnost da imate više novca i mogućnost da sebi priuštite neka svoja zadovoljsto. Ako ste sami, možete nekog upoznati dok budete uživali u hrani u nekom ekskluzivnom restoranu, ili dok kupujete ovog mjeseca nešto kvalitetno i luksuzno. Krajem juna neki slučajan susret može izmijeniti vaš život. Budite otvoreni za nova poznanstva krajem juna, jer ona mogu biti neponovljiva.

LAV: Zablistaćete i očarati sve oko sebe svojim šarmom, ljepotom, stilom koji dolazi do izražaja i plijeni, jer nosite u sebi nešto uzvišeno, gotovo kraljevsko. Ovog mjeseca ljubav koju nosite u sebi i zdrava samodopadljivost privlačiće i ljubav drugih. Vi ste ovog mjeseca pod uticajem Venere i ona vas čini neodoljivim. Donijeće vam puno zadovoljstva ili strasnu ljubav, ljubavni zanos naročito krajem mjeseca.

Neki od vas će krunisati svoju vezu vjeridbom ili brakom i to oko 5. i 6. juna. Povratak na staru ljubavili susret sa nekim iz prošlosti mogući su oko 11. i 12. juna. Najpovoljnije vrijeme za nove ljubavi i izuzetne ljubavne doživljaje, ljubavni zanos ili avanture je 28. i 29. juna. Mogućnost novih prijateljstva i veze postoji i 17. juna. Ljubav je dramatična, veličanstvena, radosna i velikodušna na samom kraju mjeseca - 30. juna. Zato tada nikako nemojte biti sami, već na nekom mjestu gdje se nešto proslavlja, ili na nekom javnom događaju.

DJEVICA: Tokom juna će neki od vas kriti svoja osjećanja, ili doživjeti neku tajnu ljubav, ili će se samo vaša ljubav nalaziti daleko od vas. Neki od vas će nekom udaljenom mjestu, na primjer, na ljetovanju doživjeti veliku ljubav - bilo avanturu ili burnu tajnu vezu koja počinje 28. ili 29. juna. Susret 30. juna može se pretvoriti u veliku ljubav. Maštajte i privlačite pozitivnim mislima ljubav, jer ćete ovog mjeseca u tome biti uspješni.

VAGA: Podrške, ljubavi, pažnje, a nekima i vrlo elegantan životni stil donijeće vam Venera u Lavu u 10. kući i omogućiti da ostvarite neku svoju životnu želju. Neki od vas će prosperirati uz pomoć ljubavi ili podrške onih koji vas obožavaju. Naročito uspješni dani su vam 5. i 6. jun. Iskoristite mogućnost iznenadnih pozitivnih promjena oko 28 i 29. juna. Prelijepo iskustvo, koje će vas obradovati i ushititi očekuje vas 30. juna.

ŠKORPIJA: Početkom juna možete doživjeti neku predivnu ljubavnu priču na putovanju, ili sa osobom koja dolazi iz inostranstva, ili na fakultetu i to 5. ili 6. juna. Druga prilika je oko 11. juna. U drugoj polovini mjeseca bićete emotivni i okrenuti domu i porodici. Čuvajte se porodičnih svađa i pokušajte da budete manje tvrdoglavi i posesivni.

STRIJELAC: Ljubavnih strasti i pojačane ljubavne želje biće u prvoj polovini juna. Ljubavne avanture, ili izuzetni i neponovljivi ljubavni doživljaji čekaju vas na putovanju, i to u inostranstvu ili sa strancem - 28. i 29. juna. Najljepša iskustva u ljubavi tokom cijele godine očekuju vas upravo oko 30. juna. Radujte se i uživajte u ljubavi, koliko god možete, a moći ćete samo ako budete imali dovoljno smjelosti da joj se prepustite.

JARAC: Najbolji dani u ljubavi tokom juna za vas su na samom početku - 5. i 6. juna kada će vaš vladar Saturn biti u trigonu sa Venerom. Ako ste ranije planirali vjenčanje, ili vjeridbu a iz nekog razloga ste to odložili, sada je najbolje vrijeme da planove ostvarite. Ako ste već u braku, onda je to povoljno vrijeme da učvrstite, produbite ili stabiluzujete ga.

VODOLIJA: Ovo je jedan od najpovoljnijih mjeseci za parnerstvo za vas. Neki će već oko 5. juna moći da uživaju u dokazima postojane i sigurne ljubavi i to, na neki način, povezano s poslom. Mogućnost pozitivnih i osvježavajućih promjena u partnerstvu i mnogo iznenađenja biće oko 28 i 29. juna. Ako ste sami, to je vrijeme za početak nekog novog, uzbudljivog partnerstva. Oni koji baš na dan 30. juna uđu u brak, mogu se nadati vremenu punom radosti i prosperiteta. Ako tada upoznate neku novu osobu, biće to ljubav koja će vas više nego usrećiti.

RIBE: U junu ljubav biste mogli da doživite na poslu, ili dok budete nekome pružali neku uslugu. Zato, ako ste zaposleni, ne idite tokom juna na odmor. Posao vam ovog mjeseca donosi priliku za ljubav i zato ćete uživati radeći sa nekim čije će vas ljubavne varnice ushititi krajem mjeseca. Tada ćete osjetiti ljubavno blaženstvo u koje vi vjerujete.

Izvor: lovesensa.rs ( Svetlana Milenković-Filipović); foto: wannabemagazine.com

Portal Analitika