Region

ZAGREB: Crnogorci uhapšeni zbog planiranja pljačke banke?

Više državljana Crne Gore i Srbije uhapšeno je danas u velikoj akciji hrvatske policije z zagrebačkom naselju Siget, javlja Hrvatska radio-televizija.
ZAGREB: Crnogorci uhapšeni zbog planiranja pljačke banke?
Portal AnalitikaIzvor

Iako su cijelog dana stizale informacije da su meta akcije narkodileri, HRT nezvanično saznaje da je riječ o razbijanju grupe stranaca koji su planirali pljačku banke u Zagrebu. Uhićeno je pet ili šest državljana Crne Gore i Srbije.

0203zgGlavna akcija sprovedena je u garaži blizu Autokluba "Siget", gdje su inspektori navodno tražili skriveno oružje, a možda i drogu. Područje oko zgrade HAK-a i dalje okružuju policajci s dugim cijevima. Dio Sigeta u kome je su policajci sprovodili akciju izvjesno vrijeme je bio potpuno blokiran, što je izazvalo strah među građanima.

HRT saznaje kako je policija presrela komunikaciju kriminalaca koji su planirali pljačku. Imali su i već pripremljene automobile za bijeg.

Iz policije su hrvatskom Javnom servisu potvrdili da je više osoba uhapšeno i dovedeno na ispitivanje u prostorije Policijske uprave zagrebačke. 

Izvor: Portal HRT

Foto: hrt.hr

Portal Analitika