Fudbal

Debitant Vukčević: Ovo je ispunjenje sna!

Fudbalska reprezentacija Crne Gore na glavnom terenu Trening kampa FSCG u Podgorici odradila je prvi trening u sklopu priprema za mini turneju u Skandinaviji koja je očekuje u prvoj polovini mjeseca - prijateljsku utakmicu sa Danskom i kvalifikacionu utakmicu sa Švedskom. Treningu je prisustvovao i jedan od debitanata u crvenom dresu, fudbaler Olimpije Marko Vukčević.
Debitant Vukčević: Ovo je ispunjenje sna!
Portal AnalitikaIzvor

''Bio sam presrećan kada sam čuo da sam dobio poziv za ''A'' selekciju. To je nešto najbolje što može da se dogodi jednom fudbaleru. Nevjerovatan je osjećaj biti sa ovim momcima i dobiti priliku da zaigraš za seniorsku reprezentaciju. Nadam se da ću bar malo dobiti prilike protiv Danske u priajteljskom meču, da pokažem šta znam i umijem. Sve je na selektoru, ja sam tu da radim. Ako uđem daću sve od sebe da odigram što bolje. Što se tiče Švedske, prvo ćemo da se dobro uigramo, pa ćemo viđeti koliko je ko spremam za taj duel. Znate da su nam potrebna tri boda. Iako smo u teškoj situaciji vjerujemo da možemo do dobrog rezultata u Švedskoj. Vjerujemo da možemo do tri boda, potrebna nam je pobjeda kako bi ostali u trci za Evropsko prvenstvo. Što se tiče moje sezone zadovoljan sam iako sam jedan period bio povrijeđen. Ne razmišljam šta će biti nakon ljeta, da li ću ostati tamo, sad samo razmišljam o reprezentaciji'',kazao je Vukčević.

Prvom treningu prisustvovali su Vukašin Poleksić, Ivan Janjušević, Marko Baša, Marko Simić, Saša Balić, Marko Vešović, Mladen Kašćelan, Nikola Vukčević, Marko Vukčević, Marko Bakić, Adam Marušić, Vladimir Boljević, Stefan Mugoša, Petar Grbić, Goran Vujović i Stevan Jovetić.

Portal Analitika