Društvo

ŠIMRAK: Nastavljaju se radovi na gradnji kolektora u H. Novom

Predsjednik OO SDP Herceg Novi Dragan Šimrak najavio je da će, prema nezvaničnim informacijama, turska firma Ćeltićoglu nastaviti radove na izgradnji kolektora u tom gradu.
ŠIMRAK: Nastavljaju se radovi na gradnji kolektora u H. Novom
Portal AnalitikaIzvor

Sva priča vezana za definitivni raskid ugovora i aktiviranje garancija je pala u vodu i bila je prosto rečeno ništa drugo nego zamajavanje javnosti. Zamajavanja javnosti bilo je i do sada više nego dovoljno, ali ovo je izazvalo i veliku materijalnu štetu i sigurno će itekako ugroziti predstojeću turističku sezonu. Konzerviranje radova duž hercegnovske rivijere i na šetalištu Pet Danica počinje sjutra - 02. juna 2015. godine i trajaće najmanje mjesec, sigurno i više, a valjda je jasno da smo umjesto mašina tuda već trebali imati turiste.

Opštinski odbor SDP HN pita nadležne lokalne i državne organe, ko će za nastala kašnjenja, zamajavanje javnosti i nespornu štetu, snositi odgovornost, i to ne samo političku.

Valjda je vrijeme da se nakon 25. godina počnemo ponašati odgovorno, ili još neki ne vide kakvo je stvarno stanje u Herceg Novom i gdje ovo sve vodi.

Portal Analitika