AMSCG: Oprez zbog mogućih odrona

U većem dijelu Crne Gore jutros se saobraća po suvim putevima, dok su na pojedinim dionicama na sjeveru putevi mokri zbog slabe kiše, saopšteno je iz Auto-moto saveza.
AMSCG: Oprez zbog mogućih odrona
Portal AnalitikaIzvor

Iz Auto-moto saveza vozačima savjetuju opreznu vožnju zbog mogućih odrona.

Na magistralnom putu M-2, dionica Podgorica-Kolašin, u mjestu Bioče, režim saobraćaja promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni, do završetka izgradnje pristupnog puta A4,za potebe izgradnje autoputa.

Na magistralnom putu Cetinje-Budva, u mjestu Markovići, saobraća se jednom trakom za vozila od do deset tona.

Na magistralnom putu M-4 dionica Lipci-Grahovo, u mjestu Donje Krivošije, režim saobraćaja je, zbog radova, promijenjen sa tri na dvije saobraćajne trake, a dolaziće i do desetominutnih prekida za sve vrste vozila od deset do 11 i od 15 do 16 sati.

Na putu Nikšić-Podgorica mijenja se režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, zbog sanacije tunela Budoš.

Na regionalnom putu Mojkovac-Đurđevića Tara, u mjestu Dobrilovina, zbog klizišta se saobraća jednom trakom naizmjenično.

Na magistralnom putu M-8, dionica Pljevlja-Gradac, saobraća se jednom trakom naizmjenično od sedam do 19 sati.

Na magistralnom putu Rožaje-Špiljani, zbog sanacije klizišta lokaliteta Bač, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na dionici puta Rijeka Marsenica-Šekular saobraćaj za sve kategorije motornih vozila je obustavljen, a prema Sekularu će se saobraćati putem preko Lipovica.

(MINA)

Portal Analitika