Zabava

Deneris iz "Igre prijestola" odbila ulogu u "Pedeset nijansi sive"

Kao Deneris Targarjen u hit seriji navikla je na nage scene, ali nije bila spremna na golotinju koju je zahtijevala uloga u "Pedeset nijansi sive".
Deneris iz "Igre prijestola" odbila ulogu u "Pedeset nijansi sive"
Kristina Ćetković
Kristina ĆetkovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Emilija Klark otkrila je da je odbila ulogu Anastasije Stil u filmskoj adaptaciji popularnog erotskog romana, zbog previše golotinje.

Glumica redovno pokazuje svoje nago tijelo u seriji "Igra prijestola", ali nije mogla da pristane na ono što je zahtijevala rediteljka Sem Tejlor Džonson.

„Zaista sam željela da radim sa Sem Tejlor Džonson jer je ona sjajna, ali u filmu ima previše golotinje. Neću reći da nikad ne bih snimala gole scene, jer sam to već uradila, ali mislila sam da bih nakon toga bila poznata samo po golotinji“, rekla je Emilija.

Lijepa glumica priznala je i da joj poslovne obaveze sprječavaju da pronađe ljubav. Iako joj mnogi zavide na izgledu, ona kaže da nije u potpunosti zadovoljna svojim tijelom.

„Kada sam postala poznata, nisam mogla da odolim i "guglala" sam svoje ime. Više nikad to neću raditi. Bilo je dovoljno da jedna osoba napiše da sam debela, i ja sam u to povjerovala“, kaže poznata glumica.

Emiliju ćemo uskoro gledati u ulozi Sare Konor u novom nastavku "Terminatora".

Izvor i foto: blic.rs

Portal Analitika