Košarka

ŽKK Budućnost Bemaks angažovao još jednu reprezentativku

Uprava ženskog košarkaškog kluba Budućnost Bemaks ne gubi vrijeme, a nakon što je dogovorena saradnja sa Kristinom Raković, juče je postignut dogovor sa Violetom Lazarević.
ŽKK Budućnost Bemaks angažovao još jednu reprezentativku
Portal AnalitikaIzvor

Mlada košarkašica Rudara, koja igra na poziciji centra, potpisala je četvorogodišnji ugovor sa podgoričkim klubom.

- Naš plan od ranije je da najtalentovanije igračice iz Crne Gore okupimo u Budućnost, da napravimo bazu koja će koristiti reprezentaciji. U tom cilju smo i krenuli u pregovore sa Violetom Lazarević jednom od najtalentovanijih igračica sa naših prostora u tom godištu, zbog čega je i skrenula našu pažnju. Brzo smo postigli dogovor - potvrdio je Areni Zoran Vujičić, direktor ŽKK Budućnost Bekamks.

Košarkašica koja će uskoro napuniti 18 godina prošle godine bila je član juniorske reprezentacije koja je osvojila šesto mjesto na B prvenstvu Evrope, a prije mjesec našla se i na spisku selektora seniorske selekcije Momira Milatovića. Ali, zbog povrede neće nastupiti ni za mladu reprezentaciju koja igra B prvenstvo Evrope.

Crnogorski šampion nakon što je potpisao sponzorski ugovor sa renomiranom kompanijom Bemaks pokazao je spremnost i odlučnost da i za narednu sezonu napravi respektabilan tim, koji će samim tim imati velike ambicije. O tome svjedoči i podatak da će uskoro biti i novih pojačanja...

- U pregovorima smo sa Amrom Bajrović, koja takođe igra u Rudaru. Radi se o takođe vrlo talentovanoj igračici. Baš kao i Violetu Lazarević pratimo je već neko vrijeme, radi se o igračici sa ogromnim potencijalom, zbog čega smo i zainteresovani da je angažujemo. Ali, više detalja znaćemo narednih dana, a siguran sam da će i ona biti u našem timu - dodao je Vujičić. 

(Pobjeda, ARENA)

Portal Analitika