Turizam

TO Budva na "Beogradskom Manifestu"

Turistička organizacija opštine Budva, u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom, turističkim organizacijama Kotora, Podgorice, Bara i Tivta, i turističkom privredom Crne Gore, predstavila je ponudu za predstojeću ljetnju sezonu na prvom "Beogradskom Manifestu", koji je od 22. do 24. maja održan na Kalemegdanu.
TO Budva na "Beogradskom Manifestu"
Portal AnalitikaIzvor

Kako je saopšteno Portalu Analitika iz TO Budva, u okviru tematskih cjelina Stvaran svijet oko nas, Vodiću te samo reci gdje i Kultur šok, posjetioci su imali priliku da se tokom trodnevne manifestacije upoznaju sa raznolikom ponudom, zabavnim i kulturnim dešavanjima koja ih očekuju tokom ljeta u Crnoj Gori.

- Ljubiteljima prirode posebnu pažnju privukla je ponuda aktivnog turizma Turističke agencije "Explorer" koja je predstavljena kroz cjelinu Vodiću te samo reci gdje. Mlađi posjetioci bili su zainteresovani za ponude raftinga, planinarenja, biciklizam. Grad teatar, koji ljeti u Budvi dugi niz godina okuplja ljubitelje pozorišta i kulturnih dešavanja, predstavio se beogradskoj publici odlomcima iz komada "Trus i trepet", rađenog po djelu Stefana Mitrova Ljubiše, koje su govorile Marija Vicković, Katarina Radivojević i Stela Ćetković - ističu iz TO Budva.

Tokom promocije, Beograđani su na crnogorskim štandovima mogli da uživaju u degustaciji njeguške pršute, sira, mariniranom i dimljenom šaranu, priganicama i medu, i dobrom vinu.

Portal Analitika